СЕМЕЕН АЛБУМ


Автор: Малин Кръстев
Автор: Малин Кръстев
Режисьор: Малин Кръстев
Сценография и костюми: Кирил Наумов
Композитор: Калин Николов
Участват: Герасим Георгиев - ГероИскра ДоноваВладимир Пенев

Гледайте постановката "Семеен албум":

„Семеен албум” разказва историята на трима души, техните съдби и тайната, която родителите са им завещали. Една дъждовна сутрин, в дома на двама братя се появява непозната млада жена. Започнала като обикновена покана за кафе, историята на тяхното запознанство бързо ескалира, за да добие съвършено нови измерения в края на вечерта. Присъствието на жената отключва неподозирано поведение у двамата мъже и ги кара да преосмислят живота си до тук. Пони, Сис и Деа се сблъскват с важен житейски проблем – лесно ли е да пазиш цял живот една тайна и накрая да я превърнеш в чужда тайна; цял живот да носиш един човек в себе си, да носиш проблемите му.
 
Продължителност – 1 ч. и 40 мин.
 
Награди и номинации:
Награда „Аскеер 2015“ за главна мъжка на Герасим Георгиев – Геро за ролята на Пони
Награда „Аскеер 2015“ за драматургичен текст на Малин Кръстев
Награда „Икар 2015“ за драматургичен текст на Малин Кръстев
Наградата за Мъжка роля на Герасим Георгиев – Геро за ролята на Пони от МТФ „Друмеви театрални празници. Нова българска драма“ 2015
Награда за Музика на Калин Николов МТФ „Друмеви театрални празници. Нова българска драма“ 2015Медийно отразяване:

От нищото се разтваря Семеен албум на Малин Кръстев​
„Семеен албум“, Младежки театър „Николай Бинев“

Тайните, скрити в „Семеен албум“
ant

Работно време:
Касата работи всеки ден

от 08:30 19:30 часа делнични дни
от 10:00 19:00 часа събота и неделя
Телефони за връзка:02 939 40 59Адрес: София 1000, бул. Дондуков, 8ant2


Гергана
28.12.2017 22:50 ч


9
Много хубава постановка със страхотни актьори. Препоръчвам!
Одобрение 5 от 6 гласа Одобрявам коментара Неодобрявам коментара

tankist1mayor
22.09.2017 03:42 ч


8
отивам/ходйа сЦЙАЛОТО СИ УВАЗЕНИЕ В МЛАДЕЗКИ ТЕАТАР. СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС МИНАВАМ НА КИРИЛИЦА.инаце АЗ си знам как го писа.
ТАКА>веройатно деиствието се развива в нйакои европеиски град,двама братйа се карат це кафето в дома им СВАРСХИЛО,по-младийа излиза да купи но видисх ли ЗАБРАВИЛвратата наДОМА-отворена.ИЗВЕДНАЗвлизаНЙАКАКВА-ЦУЗДА НЕпозната мацка/мадама/зена-както искас йа нарицаи,на НЕЙАизвестно ли и е це влиза НЕправомерно в цузда ЦАСТНАсобственост което е НАКАЗУЕМОпо закон-ама ТЙА била еманципирана,НЕсе притеснйавала,била СМЕЛА-нйама такова несто,ДЛУЗНАе да се суобрази и да позвани,да поцука,дапопитаМОЗЕли да йа допуснат вутре-сто заНАХАЛСТВОбесе това-увазаеми актиори и сценаристи,с това КАТЕГОРИЦНО НЕсам сагласен. пойави се големийа вапрос от куде мацетоИМА ОТРЙАЗАКА ОТ СНИМКА,доста неприйатно за разгадаване. флиртува и с двамата братйа макар и по разлицен нацин-трудно го вазприемам,видимо бе це големийа брат НЕебил зенен тезко му е и трудно флиртува-НЕго упреквам,бих казал це му влизам в полозението,инека изйасним-родени свалйаци НЙАМА. основнийа ми довод>НЕкараите зрителйа да гадае,превурнах се в СЛЕДОВАТЕЛза да разбера нйакои неста,не е редно,какво имаме-двама братйа от една маика но от разлицни басти и в последствие е родена и дастерйа веройатно от бастата на малкийа брат,застото видисе сестрата е наи-младицка и е лигицно да е от вторийа баста. ЗАСТО обаце накрайа на ПИЕСАТАтова насто не бе казано,да има официален реализиран вид,когато излйхазох от театара все едно излизах отПОГРЕБЕНИЕ-налози ми се време да тарсйа отговорите. ТОЛКОВА ЛИ НЕмоза МАДАМАТА ПРЕДИда си трагне кум таксито да се обурне кум двамата братйа и ОТГОВОРНОда им саобсти/казе-увазаеми момцета,АЗ САМ ВАСА СЕСТРА-мозете ли да го приемете,ДА ТОВА Е ИСТИНАТА,ЗА САЗАЛЕНИЕ САДБАТА ни бесе разделила по неприйате и нелеп нацин но се срестнахме,ИМАМ И НОСЙА ЛИПВАСТИЙА ОТРЙАЗАК ОТ ОНАЗИ СНИМКА-СТЕСЕ ДА БУДЕ МНОГО-СТАСЛИВ ФИНАЛ НА ПИЕСАТА.НЕбих допуснал цеСЕСТРАТА ескоцила от нйакакув мост-НЕзаслузава,НЕи така- и КОМАНДОСИ НЕбиха го допуснали. ДАИТЕ МАЛКО ПОВЕЦЕ РЕАЛНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ НА НЕСТАТА.
С ЦЙАЛОТО МИ УВАЗЕНИЕ,ДО СКОРО .
Одобрение 0 от 3 гласа Одобрявам коментара Неодобрявам коментара

Мария
14.04.2017 22:38 ч


7
Великолепна, много нежна постановка. Тъжна, но изключително красива и изящна. Няма натрапващи се образи, нищо не е в повече. Въпроси, които всеки си е задавал, страхове, които всеки крие в себе си. Прекрасна е, поздравления за Малин Кръстев! Актьорите също се справиха блестящо. Имах чувството, че много близки приятели ми разкриват душата си. Подарете си я, ще си тръгнете окрилени от театралния салон!
Одобрение 7 от 7 гласа Одобрявам коментара Неодобрявам коментара

Боби
08.01.2016 21:36 ч


6
Страхотна постановка!Усещам ,че имах нужда точно от такова разтърсване в петък вечер!и тримата актьори бяха вълшебни и откровено истински!Адмирации за автора!
Одобрение 10 от 10 гласа Одобрявам коментара Неодобрявам коментара

Маги
26.05.2015 14:58 ч


5
Страхотна, изключително силна постановка! И тримата актьори играха грабващо, Владо Пенев бе както винаги блестящ, Герасим Георгиев- Геро досега бях гледала само в комедии, а с такава необикновена чувствителност се въплъти в една толкова сериозна роля! Искра Донова гледах за първи път и съм възхитена от нея. Постановката е сериозна, тъжна и, поне за мен - болезнено реалистична. Искаше ми се да продължава и да продължава, не ми се излизаше от света на персонажите. Натъжих се, че се играе на толкова малка сцена - актьорите заслужават в пъти повече зрители, които да се докоснат до тяхната магия.
Одобрение 33 от 33 гласа Одобрявам коментара Неодобрявам коментара

Снежанка Тодорова
26.05.2015 10:38 ч


4
Дай, Боже всекиму да го връхлети, да го споходи, сполети, докосне и разтърси бурята на Деа, която се разрази на камерната сцена и сред публиката на Младежкия театър в пиесата на Малин Кръстев Семеен албум.Само два дни по-късно тя донесе на автора Аскеер за съвременна българска драматургия.Приятна компания му направи Герасим Георгиев- Геро,който грабна Аскеер за главна мъжка роля в същата постановка.Честито и на двамата!!
Двама, разтърсени от бурята и магията на театъра зрители
Одобрение 8 от 8 гласа Одобрявам коментара Неодобрявам коментара

ссс
22.01.2015 23:30 ч


3
Доизяснение: Нещо повече като драматургия! Поздравления! Срахотни са актьорите и режисьора!
Одобрение 6 от 6 гласа Одобрявам коментара Неодобрявам коментара

ссс
22.01.2015 23:28 ч


2
Да се гледа! Много е хубаво, но като цяло исках още. Трябваше още!
Одобрение 9 от 9 гласа Одобрявам коментара Неодобрявам коментара

Румен Спасов
30.12.2014 09:15 ч


1
Темата за полубратята отсъства в българската драматургия. Навярно затова Малин Кръстев предпочита да им даде небългарски имена. Един европейски спектакъл се е получил, в който актрисата Искра Донова е изключително съсредоточена, а главните нейни партньори съпреживяват... на границата с професионализма. Определено силен дебют на известния ни актьор в ролята на режисьор и драматург. Добрите актьори трябва да се престрашават да пишат и поставят пиесите си!
Одобрение 12 от 13 гласа Одобрявам коментара Неодобрявам коментара
Най-коментирани постановки
 Лекция №1 за народното творче... 133 коментара
 Вражалец 116 коментара
 "Ножица - трепач" 72 коментара
 Операцията 39 коментара
 Живак 37 коментара
 Страхотни момчета 35 коментара
 "Много шум за нищо" 34 коментара
 Спанак с картофи 32 коментара
 Ревизор 31 коментара
 Записки на един луд - по Н.Го... 30 коментара
 
 
Анкети към постановки
Най-интересен въпрос
Кой не е убиеца в пиесата?
"Ножица - трепач"
( 700 отговора )
Най-труден въпрос
Как е истинското име на Алекс?

( 0 верни от 0 отговора)
Най-лесен въпрос
Кой е авторът на спектакъла „Като трохи на прозореца“?
Като трохи на прозорецa
( 15 верни от 15 отговора)
 
Най-разглеждани постановки
1.
2.
9.
Живак 223887
 

 
|   Благоевград   |   Бургас   |   Варна   |   Велико Търново   |   Видин   |   Враца   |   Габрово   |   Димитровград   |   Добрич   |   Дупница   |   Казанлък   |   Кърджали   |   Кюстендил   |   Ловеч   |   Монтана  

|   Пазарджик   |   Перник   |   Плевен   |   Пловдив   |   Правец   |   Разград   |   Русе   |   Силистра   |   Сливен   |   Смолян   |   Созопол   |   София   |   Стара Загора   |   Търговище   |   Хасково   |   Шумен   |   Ямбол  
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах
eXTReMe Tracker